Kiwa Gecertificeerd
Branchevereniging van Zeefdruk en Signondernemingen

Aldoscreen zeefdrukkerij

Aldoscreen is ruim 40 jaar een gevestigde en gerespecteerde naam in de regio. In deze 40 jaar zijn we uitgegroeid van zeefdrukkerij tot een bedrijf dat uw totale communicatieve uitingen produceert en regelt naar uw wensen. Onze medewerkers passen de jaren lange ervaring in het zeefdrukvak dagelijks toe op de nieuwste technieken en materialen. Echte experts zijn het, die enkel genoegen nemen met 100% kwaliteit.

Wij staan voor zeer hoogwaardig zeefdrukwerk tegen eerlijke prijzen, toegepast op hoogwaardige / duurzame producten binnen de professionele markt.

Dankzij onze machines en expertise zijn de mogelijkheden met kleuren, formaten en materiaal vrijwel eindeloos: van 1 kleur tot full colour, uitgeleverd in klein of groot formaat (tot bijna 3 meter!) en diverse diktes. Zeefdruk kan daardoor worden ingezet voor vele toepassingen, waaronder ook bedrukkingen op aangeleverd materiaal.

Niet alleen voor het bedrukken van uw product kunt u bij ons terecht maar wij verzorgen het gehele traject. Daarbij moet u denken aan handelingen als het op maat snijden, het verpakken maar ook het blanco versturen naar uw klanten in binnen- en buitenland.
Met al uw wensen kunt u bij ons terecht!