Kiwa Gecertificeerd
Branchevereniging van Zeefdruk en Signondernemingen

Technisch drukwerk

Dankzij onze volledig toegeruste zeefdrukkerij leveren wij producten die voldoen aan zeer hoge nauwkeurigheids-/ kwaliteitseisen. Technisch drukwerk moet vaak voldoen aan specifieke eisen; krachtige hechting, lange kleurechtheid, duurzaamheid, krimpvrij, krasvast, chemicalën bestendig, etc. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige mensen kunnen wij u hierbij adviseren in uw keuze.

Veel voorkomende materialen die wij bedrukken zijn Polystyreen, PVC, Pet-G, Polyester-, en/of Polycarbonaatfolies, PP, PE, Glas, Acrylaat, Plexiglas, ABS, Bisonyl, Trespa, MDF panelen, Poedercoat platen, Aluminium, RVS en magneetfolie.

Met deze materialen vervaardigen wij de meest uiteenlopende producten zoals frontfolies en/of frontpanelen bedoeld als bedieningsinterfaces, machine-/ typeplaatjes toegepast op apparatuur, machines en/of voertuigen.

Maar ook met aangeleverde producten / halffabricaten kunt u bij ons terecht, zoals bedieningspanelen en/of behuizingen, plaatmateriaal, etc. Moeilijk te bedrukken materiaal of ondergrond, wij hebben de oplossing!

 • Vacuum vorming

  Ook vacuüm vorming met opdruk is bij ons in vertrouwde handen. Door de speciaal gebruikte flexibele inkten en correcte kunststof keuze is het vervolgens vervormen van een plaat mogelijk.

  Meer info
 • Frontfolies / Frontpanelen

  Bedoeld als bedieningsinterface, bevind de bedrukking zich meestal gespiegeld op de achterzijde van de folie. Op deze manier wordt het beeld goed beschermd tegen chemicaliën, vet, vuil, krassen etc.

  Meer info
 • Bedieningspanelen / Behuizingen

  Ze komen voor in allerlei soorten metaal, aluminium of kunststof. Vaak zijn ze voorzien van een poedercoating, wat vraagt om een expertise in het bepalen van de drukwijze en keuze in inkt.

  Meer info
 • Machine-/ Typeplaatjes

  Elk machine-/ typeplaatje vraagt om zijn eigen formaat, vorm en eigenschappen. Dit maakt dan ook dat er ontelbare verschillende uitvoeringen van zijn, exclusief gemaakt voor elke klant en toepassing.

  Meer info
 • Glasplaatjes / glaspanelen

  Het bedrukken van glas gebeurt met speciale inkten. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundige mensen kunnen we zowel glasplaatjes, glasplaten als glaspanelen in ieder gewenste layout bedrukken.

  Meer info
 • Plaatjes / Panelen

  Het direct bedrukken van massieve panelen zoals bijvoorbeeld MDF, trespa of een kunststof is ook iets wat wij voor onze klanten verzorgen.

  Meer info
 • Magneetfolie / stickers

  Eenvoudig aan te brengen en even snel weer te verwijderen. Het hecht op metaalhoudende ondergronden en is dus ideaal voor tijdelijke toepassing of als bedrijfbare, uitwisbare, en natuurlijk verplaatsbare identificatie.

  Meer info
 • Signalisatie producten

  Veiligheidsbordjes, Verbods- en gebodsbordjes, waarschuwingsbordjes en symboolbordjes zijn allen voorbeelden van signalisatie producten.

  Meer info
 • Whiteborden / Schoolborden

  Beschrijfbare whiteborden / schoolborden worden door geheel naar eigen wens door ons bedrukt met speciale inkten. Hierdoor zijn ze beschrijfbaar met whitebord stiften of krijt.

  Meer info
 • Bisonyl / Zeildoek

  Bisonyl is een polyethyleen materiaal (zeildoek) welke glad is van structuur, in vele kleuren verkrijgbaar is en sterk en slijtvast is. Het is een veelvuldig gebruikt materiaal binnen de industriële sector.

  Meer info