Kiwa Gecertificeerd
Branchevereniging van Zeefdruk en Signondernemingen

Frontfolies / Frontpanelen

Voor diverse industriële klanten vervaardigen en bedrukken wij klantspecifieke frontfolies of panelen, bedoeld als bedieningsinterface. Er zijn ontelbare varianten binnen dit soort panelen door de vele combinaties die mogelijk zijn. Van eenvoudige aluminium frontpaneeltjes tot gecompliceerde frontfoliepanelen. 

Bij de frontfolies bevindt de bedrukking zich meestal gespiegeld op de achterzijde van de folie. Op deze manier wordt het beeld goed beschermd tegen chemicaliën, vet, vuil, krassen etc. De frontfolie wordt vaak zelfklevend gemaakt met een dubbelzijdige hechtende tape of bedrukt met lijm. Frontfolies kunnen in verschillende vormen worden gestanst, gesneden of gelaserd. Daarnaast zijn ze goed te pregen (embossing) voor bijvoorbeeld toetsen.

Het gebruikelijke materiaal voor de frontfolies is een polycarbonaat. Dit vanwege de goed hechting van drukinkten, de hoge transparantie, de temperatuursbestendigheid en de krimpvrije verwerking. Het type Bayfol wordt daar toegepast waar extra hoge chemicaliën bestendigheid vereist wordt.

Toepassingen: bediening van machines of apparaten zoals kopieermachines, pinautomaten, alarminstallaties, medische apparatuur, membraanschakelaars, naamplaten, etc.

 

Meer informatie / vrijblijvende offerte?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, bel: 0165 - 31 30 91
of mail naar info@aldoscreen.nl

Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen?
Dit kan eenvoudig via ons offerteformulier.

31_1316169619_dsc05428.jpg
Terug naar overzicht