Kiwa Gecertificeerd
Branchevereniging van Zeefdruk en Signondernemingen

Machine-/ Typeplaatjes

Binnen diverse industrieën worden typeplaatjes toegepast. Op o.a. apparaten, machines en voertuigen. Elk typelaatje vraagt om zijn eigen formaat, vorm en eigenschappen. Dit maakt dan ook dat er ontelbare verschillende uitvoeringen van zijn, exclusief gemaakt voor elke klant en toepassing. We kunnen onderscheidt maken in geadoniseerde, gegraveerde/(in)gelakte en bedrukte (zeefdruk) plaatjes.

Geanodiseerd (Aluminium): Typeplaatjes, schaalverdelingen, bedieningspanelen, machine- en naamplaatjes enz. drukken wij meestal op geanodiseerd aluminium. Na het bedrukken worden het materiaal geseald zodat de bedrukking IN het oppervlak van het aluminium verankerd wordt. Door anodiseren wordt het aluminium glashard, kras, slag- en weersbestendig. Geanodiseerde aluminium typeplaatjes zijn opmerkelijk sterk en flexibel en hebben een zeer grote slijtvastheid, waardoor een lange levensduur van de producten wordt gewaarborgd.

Zeefdruk (Aluminium): Producten voor binnen- en buitengebruik zoals locatiebordjes, typeplaatjes, naamplaatjes, bouw hekwerkbordjes enz. zijn vaak uit aluminium vervaardigd. Wij bedrukken uw naamplaten, bewegwijzering, locatieborden enz. op eenzijdig gelakt aluminium. Hiervoor gebruiken wij een stevige 2-componenteninkt met een grote lichtechtheid en slijtvastheid. Al onze producten kunnen in iedere kleur bedrukt worden. Wij mengen naar alle PMS, RAL en HKS kleuren.

Gegraveerd/(in)gelakt (RVS): De verdiept ingegraveerde tekst en tekens (eventueel in gelakt in ieder gewenste kleur) zorgen voor een hoogwaardige markering, met een goede en blijvende leesbaarheid.

Toepassingen: Typeplaatjes, schaalverdelingen, bedieningspanelen, machine-, locatie- en naamplaatjes, bouw hekwerkbordjes

 

Meer informatie / vrijblijvende offerte?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, bel: 0165 - 31 30 91
of mail naar info@aldoscreen.nl

Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen?
Dit kan eenvoudig via ons offerteformulier.

34_1316173320_dsc05505.jpg
Terug naar overzicht