Kiwa Gecertificeerd
Branchevereniging van Zeefdruk en Signondernemingen

Signalisatie producten

Eenduidige en klare signalisatie kan menig misverstand en ongevallen voorkomen. De essentie van een goede signalisatie ligt in de eenvoud en ondubbelzinnige interpretatie.

Pictogrammen voor verbod, gebod, redding en evacuatie, gevaar, aanwijzing en tekstborden kunnen wij geheel naar uw wensen, denk hierbij aan formaat, materiaal, opdruk en kleur, produceren.

Type signalatie producten:

Veiligheidsbordjes
Veiligheidsbordjes kunnen ook eventueel bedrukt of beplakt worden met een fosforescerend, reflecterend of fluorescerende inkt of vinyl. De bordjes zijn uitermate geschikt voor gevaaraanduidingen, vluchtwegmarkering en veiligheidsvoorschriften.

Verbod- en gebodsbordjes
Ze zijn er in vele verschillende uitvoeringen, maar altijd rond en in rood/wit of blauw/wit. De verbodstekens verbieden en zijn om te voorkomen, tegengaan of onderbreken van schade- veroorzakende handelingen of situaties. Waar daarin tegen de gebodstekens verplichten tot bijvoorbeeld het dragen van een helm of gehoorbescherming.

Werknemers moeten informatie, die van belang is voor de werkomgeving, correct kunnen begrijpen om hun eigen veiligheid en die van andere te garanderen.

Waarschuwingsbordjes
Doormiddel van een pictogram en/of tekst wordt een waarschuwing weergegeven dit altijd d.m.v. een driehoeksbord in zwart / geel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waarschuwing voor gevaarlijke elektrische spanning of beklemminggevaar.

Symboolbordjes
Symboolborden dienen ter aanduiding van informatie denk hierbij aan een toiletbordje dames / heren, een simpele pijl of parkeerbordjes.

 

Meer informatie / vrijblijvende offerte?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, bel: 0165 - 31 30 91
of mail naar info@aldoscreen.nl

Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen?
Dit kan eenvoudig via ons offerteformulier.

30_1316162291_dsc05819.jpg
Terug naar overzicht