Kiwa Gecertificeerd
Branchevereniging van Zeefdruk en Signondernemingen

Relatiegeschenken

Veel bedrijven geven relatiegeschenken weg. Deze geschenken zijn helaas niet altijd even origineel, iets wat naar onze mening wel erg belangrijk is. Want wat is nou het mooiste geschenk dat je relaties/klanten kan geven? Dat is een cadeau waarin iets van de gever zit, iets waaruit blijkt dat de gever moeite heeft gedaan om speciaal voor hem iets uit te zoeken en iets dat recht doet aan de relatie. Zo'n cadeau wordt gewaardeerd en blijf de klant koesteren.

Eigenlijk geeft dat al de belangrijkste waarde van een relatiegeschenk aan. Een relatiegeschenk is dan ook een kosten-effectieve manier om rechtstreeks met je (mogelijke) relaties in contact te komen en je contact met hen te verstevigen.

Uiteraard kan een goed gekozen en uitgewerkt relatiegeschenk een grote positieve impact hebben op de relatie met uw bestaande relaties. Bij het verstevigen van uw bestaande relaties kan een relatiegeschenk dan ook een sterke rol vervullen, het behouden van bestaande klanten is immers vele malen goedkoper dan het binnenhalen van nieuwe!

Of het nu gaat om een luxe of functioneel geschenk of een geschenk dat uw bedrijfsboodschap uitdraagt, wij bieden onze klanten een optimale service, gecombineerd met snelle levertijden en natuurlijk aantrekkelijke prijzen.