Kiwa Gecertificeerd
Branchevereniging van Zeefdruk en Signondernemingen

Displays - POS

Aldoscreen heeft ruim 40 jaar ervaring in het vervaardigen en bedrukken van Point Of Sale (POS) materiaal. Als zeefdrukspecialist voor de Retail branche, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om met kwalitatief goede materialen uw producten op de winkelvloer (of op locatie) onder te aandacht te brengen!

Zeefdruk staat bekend om zijn vele mogelijkheden, dankzij onze machines en expertise zijn de mogelijkheden met kleuren, formaten en materialen vrijwel eindeloos! Van 1 kleur tot full colour, uitgeleverd in klein of groot formaat (tot bijna 3 meter!) en diverse diktes.

Veel voorkomende materialen die wij bedrukken zijn (Statisch Hechtend) Vinyl, Polystyreen, PVC, Pet-G, Polyester-, en/of Polycarbonaatfolies, PP, PE, Glas, Acrylaat, Plexiglas, ABS, Bisonyl, Hout, Trespa, MDF panelen, Poedercoat platen, Aluminium, RVS, Papier en Karton.

Met deze materialen vervaardigen wij de meest uiteenlopende producten zoals Display's, Vloerstickers, Raamstickers, Hangkaarten, Stoepborden, Schapstroken, etc.  

 • Raamstickers

  Omdat raamstickers en raamstreamers vaak actiematig worden gebruikt, drukken wij op een niet-permanent vinyl (raamstickers) of op een statisch hechtend vinyl (raamstreamers).

  Meer info
 • Vloerstickers (POS)

  Een vloersticker wordt vaak actiematig gebruikt en heeft een hoge attentiewaarde. De sticker kan voor diverse doeleinden ingezet worden, denk hierbij aan winkelacties, beurzen etc. Zowel voor binnen- als buitengebruik.

  Meer info
 • Hangkaarten / Hangborden

  Een goed vormgegeven hangkaart hoort bij het interieur en de routing binnen elke retailformule. Het informeert en communiceert en geeft de consument letterlijk en figuurlijk richting in de winkel.

  Meer info
 • Plafondhangers

  Een plafondhanger is zeer geschikt om een actie duidelijk zichtbaar te maken. Laat de plafondhanger terugkomen boven het gangpad of bij het schap voor een hoge attentiewaarde.

  Meer info
 • Kunststof Hanglabels

  Met een kunststof hanglabel creëert u eenvoudig een opvallende aandachtstrekker voor uw product. Ze zijn in diverse modellen leverbaar.

  Meer info
 • Topkaarten / Bodemplaten

  Zowel de topkaart als de bodemplaat maken eigenlijk deel uit van een display. Een topkaart presenteert dat product, wat 'extra' aandacht verdient. De bodemkaart geeft aan welk artikel waar ligt.

  Meer info
 • Displays

  Displays komen voor in vele soorten en maten en zijn bruikbaar voor een professionele presentatie van uw product of brochure. Zowel standaard uitvoeringen als 'custom made' oplossingen kunnen wij verwezenlijken.  

  Meer info
 • Wobblers

  Flexibele kunststof strips, voorzien van één of twee zelfklevers. Ze zijn in diverse modellen leverbaar. Een opvallende aandachtstrekker voor uw product in het schap.

  Meer info
 • Schapkaarten / Schapstroken

  Zowel 'onderscheidende' schapkaarten, als schapstroken, kunnen worden gebruikt om uw product meer op te laten vallen in het schap, en dus meer aandacht te laten trekken. 

  Meer info
 • Lichtbakplaten / Headers

  Lichtbak platen ook wel headers genoemd zijn platen waar licht achter wordt geplaats. Een mooie opdruk is hierbij van essentieel belang omdat het licht alle eventuele oneffenheden laat zien.

  Meer info
 • Folderhouder / standaard

  Heeft u één of meerdere folders/brochures die u verzorgd en georganiseerd onder de aandacht wilt brengen op locatie, dan is het gebruik van een folderhouder/standaard de manier.

  Meer info
 • Stoepborden- / lijsten

  Beide hulpmiddelen die uw boodschap duidelijk en netjes presenteren. Eenvoudig te verwisselen en indien gewenst incl. posters te leveren.

  Meer info
 • Matras voetenmatjes

  Een professionele en verzorgde uitstraling geven aan uw showroom door de matras voetenmatjes op uw matrassen te bedrukken, dit is mogelijk!

  Meer info