Kiwa Gecertificeerd
Branchevereniging van Zeefdruk en Signondernemingen

Diverse Stickers

Promotioneel of Permanent? Groot of klein? Rond, vierkant of contour gesneden? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Wij leveren stickers in verschillende soorten materialen, maten en vormen. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig. Of het nu gaat om een sticker met een speciale belijming, van 1 kleur tot full colour bedrukt, of met een speciale afwerking.

Dankzij onze volledig toegeruste zeefdrukkerij zijn onze stickers van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange kleurechtheid. Dit maakt ze uitermate geschikt voor toepassingen binnen de Retail branche. Ze zijn dan ook zeker kwalitatief en duurzaam te noemen! 

Het meest voorkomende materiaal wat wij bedrukken is Vinyl. Dit kan zijn met een permanente-, afneembare- of zelfs een statisch hechtende lijmlaag. Leverbaar in een transparant of wit. Met dit materialen vervaardigen wij de meest uiteenlopende producten zoals Promotiestickers, Raamstickers, Vloerstickers (antislip) maar ook Product-/ Merkstickers.

Heeft u speciale wensen met betrekking tot een materiaal, laat u adviseren door ons!

 • Promotie sticker

  Promotie stickers met een korte of lange levensduur, in ieder gewenst materiaal, model of kleur kunnen wij leveren. Graag adviseren wij u de beste prijs kwaliteit mogelijkheden.

  Meer info
 • Full Colour Sticker

  Een full colour sticker wordt opgebouwd uit 4 primaire kleuren; cyaan, magenta, yellow en black. Hiermee zijn fantastische, fotografische, resultaten te bereiken.

  Meer info
 • Raamstickers

  Omdat raamstickers en raamstreamers vaak actiematig worden gebruikt, drukken wij op een niet-permanent vinyl (raamstickers) of op een statisch hechtend vinyl (raamstreamers).

  Meer info
 • Vloerstickers (POS)

  Een vloersticker wordt vaak actiematig gebruikt en heeft een hoge attentiewaarde. De sticker kan voor diverse doeleinden ingezet worden, denk hierbij aan winkelacties, beurzen etc. Zowel voor binnen- als buitengebruik.

  Meer info
 • Trapstickers

  Een kale, vieze of kleurloze trap kan door een kleine ingreep veranderen in een eersteklas eyecatcher. Juist een trap biedt zoveel meer mogelijkheden voor reclame uitingen die iedere passant bereikt.

  Meer info