Kiwa Gecertificeerd
Branchevereniging van Zeefdruk en Signondernemingen

Raamstickers

Raamstickers worden vaak actiematig gebruikt, ze moeten dan ook gemakkelijk aangebracht kunnen worden, en ook weer eenvoudig te verwijderen zijn, zonder lijmresten! Daarom drukken wij op een zelfklevend vinyl of op een materiaal 'zonder' lijmlaag.

Het zelfklevende vinyl heeft wel een lijmlaag, maar is niet-permanent / afneembaar. Omdat de lijmlaag minder sterk is dan de permanente variant, blijven er bij tijdelijk gebruik geen lijmresten achter na verwijdering. Ze worden zowel op wit als transparant vinyl bedrukt, de keuze is afhankelijk van de toepassing. Uiteraard kunnen we ook permanent hechtende raamstickers leveren.

Raamstickers bedrukt op een Statisch hechtend vinyl (Penstick), StaticPaper en/of Cling hebben allen geen lijmlaag, maar blijven kleven door elektrostatische lading. Ze zijn speciaal bedoeld voor gladde ondergronden als glas of spiegels. Ze kunnen zowel leesbaar als onleesbaar bedrukt worden, waardoor ze zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van het raam geplakt kunnen worden. Het is mogelijk op transparant of wit materiaal te drukken.

Een nieuwe variant is Screendot, dit materiaal heeft hele kleine lijmdotjes aan de achterzijde, elke variant heeft zo zijn eigen voordelen, de keuze is afhankelijk van de toepassing. Laat u hierin adviseren!

 

Meer informatie / vrijblijvende offerte?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, bel: 0165 - 31 30 91
of mail naar info@aldoscreen.nl

Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen?
Dit kan eenvoudig via ons offerteformulier.

57_1316168121_dsc05773.jpg
Terug naar overzicht