Kiwa Gecertificeerd
Branchevereniging van Zeefdruk en Signondernemingen

Horecakleding

Op zoek naar trendy en functionele horecakleding? Wij leveren bedrijfskleding voor de horeca en kunnen deze voorzien van uw logo d.m.v. verschillende technieken zoals bijvoorbeeld zeefdruk, transfers, of een mooie borduring.

Wij bieden u een groot scale aan hoogwaardige horecakleding zoals o.a. horeca blouses, overhemden, shirts, horeca sloven, schorten, poloshirts en kokskleding. Deze horeca bedrijfskleding hebben wij speciaal geselecteerd op basis van functionaliteit, kwaliteit en uiteraard draagcomfort.

Als horecabedrijf realiseert u zich dat het niet alleen om kwaliteit en hygiëne draait, maar ook om uitstraling. Misschien hebt u zelfs een open keuken, of is uw keukenpersoneel regelmatig tussen de tafels te vinden. Daarom is het goed om samen met ons een passende outfit te kiezen. Passend bij de uitstraling die u wilt hebben. Graag kleden wij samen met u uw complete team aan.

Denk bij Horeca kleding o.a. aan:

  • T-shirts / Polo’s
  • Blouses / Overhemden
  • Sloven / Schorten
  • Koksbroeken / Koksbuizen
  • Cap’s

KLIK HIER VOOR EEN DEEL VAN ONZE HORECAKLEDING COLLECTIE.

Aldoscreen denkt graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende prijsopgave.

 

De Belastingdienst & Werkkleding
Werkkleding kan onbelast worden vergoed of verstrekt. Vergoedingen voor het wassen van werkkleding zijn onbelast.

Werkkleding is:

  • kleding die uitsluitend of nagenoeg uitsluitend geschikt is om tijdens het werk te dragen, zoals uniformen en overalls
  • kleding die voorzien is van een of meer duidelijk zichtbare aan de organisatie gebonden beeldmerken (bijvoorbeeld een logo) met een oppervlakte van minimaal 70 cm² in totaal

Deze voorwaarde geldt voor elk kledingstuk. Bijvoorbeeld voor een trainingspak geldt dat zowel de broek als het jack een voldoende groot logo moeten hebben. Ook T-shirts, die in de praktijk vaak verstrekt worden, moeten een voldoende groot logo hebben.

Ook door u ter beschikking gestelde kleding die niet aan deze voorwaarden voldoet, is onbelast zolang deze kleding aantoonbaar op de werkplek blijft. Schoeisel en accessoires worden als kleding beschouwd. Zij kunnen dus ook werkkleding zijn als u aan de voorwaarden voldoet.

Let op!
Kleding met het logo van de sponsor is alleen werkkleding als de naam van de sponsor is opgenomen in de naam van uw organisatie. Sportkleding en sportschoenen zullen meestal niet voldoen aan de definitie van werkkleding en kunnen voor de loonheffingen dus niet onbelast verstrekt worden, tenzij deze kleding aantoonbaar op de werkplek achterblijft.

Voor informatie over belastingvoordeel op bedrijfskleding www.belastingdienst.nl