Kiwa Gecertificeerd
Branchevereniging van Zeefdruk en Signondernemingen

Werk - Bedrijfskleding

Werkkleding annex bedrijfskleding, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Het geeft u als bedrijf een bepaalde uitstraling waar uzelf voor kiest en mee geassocieerd wilt worden, het personeel voelt een bepaalde waardering en betrokkenheid en het oogt bovenal professioneel. Een medewerker is zo professioneel als zijn werkkleding! Wij leveren aan branches als de gezondheidszorg en hebben veel klanten binnen de handel en industrie sector.

Wij bieden een grote collectie werkkleding, van werkbroeken, overalls en jassen tot t-shirts, sweaters en sokken, waarmee uw team voor de dag kan komen. Door ons voorzien van uw logo, altijd herkenbaar, altijd professioneel. Toch kijken we niet alleen naar wat het oog wil. We verdiepen ons graag in de werkprocessen en –omstandigheden. Op basis daarvan geven we u gericht advies. Daar geven we veel aandacht aan. We willen weten waartegen de kleding bestand moet zijn, wat uw medewerkers praktisch vinden en of de kleding chemisch gereinigd wordt. U gaat voor veiligheid binnen uw bedrijf? Wij denken met u mee en verzorgen en bedrukken de veiligheidshesjes en kleding.

Denk bij werk- en bedrijfskleding o.a. aan:

 • T-shirts / Polo's
 • Blouses / Overhemden
 • Sweaters
 • Fleece / Softshell
 • Werkbroeken
 • Jassen / Jack / Bodywarmers
 • Sokken
 • Cap's en Mutsen
 • Veiligheidshesjes / kleding etc.

KLIK HIER VOOR EEN DEEL VAN ONZE WERK- EN BEDRIJFSKLEDING COLLECTIE.

Aldoscreen denkt graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende prijsopgave.

 

De Belastingdienst & Werkkleding
Werkkleding kan onbelast worden vergoed of verstrekt. Vergoedingen voor het wassen van werkkleding zijn onbelast.

Werkkleding is:

 • kleding die uitsluitend of nagenoeg uitsluitend geschikt is om tijdens het werk te dragen, zoals uniformen en overalls
 • kleding die voorzien is van een of meer duidelijk zichtbare aan de organisatie gebonden beeldmerken (bijvoorbeeld een logo) met een oppervlakte van minimaal 70 cm² in totaal

Deze voorwaarde geldt voor elk kledingstuk. Bijvoorbeeld voor een trainingspak geldt dat zowel de broek als het jack een voldoende groot logo moeten hebben. Ook T-shirts, die in de praktijk vaak verstrekt worden, moeten een voldoende groot logo hebben.

Ook door u ter beschikking gestelde kleding die niet aan deze voorwaarden voldoet, is onbelast zolang deze kleding aantoonbaar op de werkplek blijft. Schoeisel en accessoires worden als kleding beschouwd. Zij kunnen dus ook werkkleding zijn als u aan de voorwaarden voldoet.

Let op!
Kleding met het logo van de sponsor is alleen werkkleding als de naam van de sponsor is opgenomen in de naam van uw organisatie. Sportkleding en sportschoenen zullen meestal niet voldoen aan de definitie van werkkleding en kunnen voor de loonheffingen dus niet onbelast verstrekt worden, tenzij deze kleding aantoonbaar op de werkplek achterblijft.

Voor informatie over belastingvoordeel op bedrijfskleding www.belastingdienst.nl